Rakennuspalvelut

Edessä märkätila­remontti?

Monipuoliset rakennuspalvelut, laatoitukset ja kylpyhuone­remontit

JMM-Rakennus tarjoaa monipuolista rakentamisen osaamista yli 20 vuoden kokemuksella Turun talousalueella. Olemme erikoistuneet laatoituksiin ja märkätilaremontteihin, mutta teemme myös muita saneeraustöitä ja uudisrakentamista vahvalla osaamisella.

Kun suunnitelmissasi on märkätilaremontti, toteutamme remontit vahvalla osaamisella toiveidesi mukaan. Erikoisosaamistamme ovat monipuoliset laatoitukset saunoihin ja kylpyhuoneisiin. Oli kyseessä sitten suurlaatat tai kauniit mosaiikit, me toteutamme työt siistillä työn jäljellä.

Yrityksellämme on kaikki tarvittavat sertifikaatit märkätilojen rakentamiseen ja remontointiin. Kun edessä on saunaremontti, kylpyhuoneremontti tai tarpeena muut rakennuspalvelut – ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Ota yhteyttä »

Tyytyväisiä asiakkaita jo kolmannessa polvessa

JMM-Rakennus tekee rehdit ja reilut rakennustyöt Turussa ja lähialueilla. Meillä on pitkä kokemus ja asiakkaita jo kolmannessa polvessa. Pyrimme sekä laadukkaaseen työnjälkeen että hyvään palveluun. Pysymme sovitussa ja noudatamme aikatauluja. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin kestävin käyntikorttimme!

Ota yhteyttä »

​​​​​