Betonilattian kiillotus ja hionta

Unelmana upeat design-lattiat?

Betonilattian kiillotus ja hionta, Turku

Satsaa lattiaan – upea lattia kohottaa koko tilan ulkonäköä ja vaikuttaa myös kiinteistön arvoon. Betonilattian hionta ja kiillotus on loistava valinta silloin, kun lattian kivinen luonne halutaan tuoda rouheasti esille. 

Näyttävä ja monikäyttöinen betonilattia työstetään mekaanisesti. Prosessissa kiviaines hiotaan esiin halutulle tasolle asti, minkä jälkeen pinta kiillotetaan. Kiillotusvaiheessa asiakas voi valita lattiaan haluamansa kiiltoasteen. Lopuksi lattia suojataan suoja-aineella.

Työ edellyttää onnistuakseen oikeanlaiset laitteet ja välineet sekä äärimmäistä osaamista ja tarkkuutta. Huolellisesti hiottu ja kiillotettu betonilattia kestää sekä aikaa että katseita.

Kiinnostuitko betonilattiasta? Kysy lisää palvelustamme! Työskentelemme alueilla Turku ja lähikunnat. Kauttamme myös sementtiliiman ja tasoitteiden poisto betonilattioista, sekä uusiin että saneerauskohteisiin.

Ota yhteyttä »

​​​​​

​​​​​

Upea lattia kaikkiin tiloihin

Mekaanisesti hiottu betonilattia soveltuu monenlaiseen tilaan – oli kyseessä sitten koti, kauppakeskus tai vaikkapa sairaala, koulu tai päiväkoti. Työskentelemme niin yksityiskodeissa kuin julkisissa ja yritystiloissakin.

Betonilattia on paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen ja kulutusta kestävä. Lattia sopii siis useimpiin tiloihin, joissa tyyli, kestävyys ja käytännöllisyys ovat ykkössijalla.

Betonilattia on kestävä ja hengittävä

Mekaanisesti hiottu ja kiillotettu betonilattia on diffuusioavoin, hengittävä lattia, joten sisäilmaongelmia ei ole odotettavissa betonilattian kanssa. Hengittävä lattia ei eritä ilmaan mitään, joten asuminen on terveellistä, eikä allergioita tai kosteusongelmia tarvitse pelätä.

Betonilattia voidaan jättää mataksi tai kiillottaa täyskiiltäväksi. Halutessasi betonin voi kiillottaa peilipinnaksi asti. Kiiltävyysasteesta huolimatta lattia ei kuitenkaan ole liukas, vaan sekä matalla että peilipinnalla on yhtä turvallista kävellä.

Valettu betonilattia kiillotetaan mekaanisesti erilaisille timanttilaikoilla, minkä jälkeen pinta kovetetaan, jotta lattia ei eritä pölyä huoneilmaan. Lopuksi pinta suojataan suoja-aineilla, jolloin pinnasta tulee kestävä. Betonilattia kovetetaan 30-100-kertaiseksi, joten lopputuloksena on varmasti kestävä, turvallinen ja hygieeninen lattia.

​​​​​