Monipuoliset rakennuspalvelut Turussa

Ota yhteyttä

JMM-Rakennus Oy tarjoaa monipuoliset ja tasokkaat rakennuspalvelut yli 20 vuoden kokemuksella Turun talousalueella. Sopimuksen mukaan toteutamme rakennuspalvelujamme kauempanakin.

Olemme erikoistuneet laatoituksiin ja märkätilaremontteihin, mutta teemme myös muita saneeraustöitä ja uudisrakentamista vahvalla osaamisella.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, minkälaisia rakennuspalveluita sinä tarvitset!

Tyytyväisiä asiakkaita jo kolmannessa polvessa

JMM-Rakennus Oy tekee rehdit ja reilut rakennustyöt Turussa ja lähialueilla. Meillä on pitkä kokemus alaltamme ja asiakkaita jo kolmannessa polvessa. Pyrimme aina sekä laadukkaaseen työnjälkeen että hyvään palveluun. Pysymme sovitussa ja noudatamme aikatauluja. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin tärkein käyntikorttimme!

Luotettavat märkätilaremontit

Kun suunnitelmissasi on märkätilaremontti, käänny rohkeasti puoleemme! Toteutamme remontit vahvalla osaamisella toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Erikoisosaamistamme ovat laatoitukset saunoihin ja kylpyhuoneisiin. Oli kyseessä sitten suurlaatat tai kauniit mosaiikit, me toteutamme työt siistillä työnjäljellä.

 

Yrityksellämme on kaikki tarvittavat sertifikaatit märkätilojen rakentamiseen ja remontointiin. Voit siis luottaa osaavaan työskentelyymme. Pidämme huolen, että esimerkiksi vedeneristykset tulevat tehdyiksi oikeaoppisesti.

 

Kun edessä on saunaremontti, kylpyhuoneremontti tai muut rakennuspalvelut ota meihin yhteyttä!

Yhteystietoihin

Palveluihimme kuuluu myös betonilattian kiillotus ja hionta

JMM-Rakennus Oy:n palveluihin kuuluu myös betonilattian kiillotus ja hionta. Taitavasti toteutettu betonilattia saa tilan kuin tilan näyttämään upealta ja nostaa kiinteistön arvoa merkittävästi. Mekaanisesti hiottu ja kiillotettu betonilattia on myös hengittävä ja kovaakin kulutusta kestävä.

Lue lisää

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä JMM-Rakennus Oy:hyn ja pyydä tarjous tarvitsemistasi rakennuspalveluista! Räätälöimme palvelumme joustavasti toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

 

Pyrimme palvelemaan jokaista asiakastamme mahdollisimman nopeasti ja vastaamaan myös kiireellisiin toimeksiantoihin mahdollisuuksiemme mukaan.

Yhteystiedot

Kun tarvitset laadukkaita rakennuspalveluja, käänny Turussa palvelevan JMM-Rakennus Oy:n puoleen!

Ota yhteyttä