Osaava betonilattian kunnostusta ja hiontaa Turussa

Ota yhteyttä

JMM-Rakennus Oy toteuttaa osaavaa betonilattian hiontaa Turussa ja lähikunnissa. Tutustu tällä sivulla betonilattian hiontaan ja ota yhteyttä! Kerromme mielellämme myös muista rakennuspalveluistamme.

Tarjoamme sinulle aina asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua.

Taitavasti toteutettu betonilattian hionta nostaa kiinteistön arvoa

Satsaa lattiaan – upea lattia kohottaa koko tilan ulkonäköä ja vaikuttaa myös kiinteistön arvoon. Betonilattian hionta ja kiillotus on loistava valinta silloin, kun lattian kivinen luonne halutaan tuoda rouheasti esille.

 

Näyttävä ja monikäyttöinen betonilattia työstetään mekaanisesti. Prosessissa kiviaines hiotaan esiin halutulle tasolle asti, minkä jälkeen pinta kiillotetaan. Kiillotusvaiheessa asiakas voi valita lattiaan haluamansa kiiltoasteen. Lopuksi lattia suojataan suoja-aineella.

 

Työ edellyttää onnistuakseen oikeanlaiset laitteet ja välineet sekä äärimmäistä osaamista ja tarkkuutta. Huolellisesti hiottu ja kiillotettu betonilattia kestää sekä aikaa että katseita.

 

Kiinnostuitko betonilattiasta? Kysy lisää palvelustamme! Kauttamme saat myös sementtiliiman ja tasoitteiden poiston betonilattioista – sekä uusiin että saneerauskohteisiin.

Yhteystietoihin

Upea lattia kaikkiin tiloihin

Mekaanisesti hiottu betonilattia soveltuu monenlaiseen tilaan – oli kyseessä sitten koti, kauppakeskus tai vaikkapa sairaala, koulu tai päiväkoti. Me työskentelemme niin yksityiskodeissa kuin julkisissa ja yritystiloissakin.

 

Betonilattia on paitsi tyylikäs myös käytännöllinen ja kulutusta kestävä. Lattia sopii siis useimpiin tiloihin, joissa tyyli, kestävyys ja käytännöllisyys ovat ykkössijalla.

 

Betoni- ja kivilattian kunnostus on myös mahdollista. Kivi- ja betonilattian kunnostus voi tarkoittaa niiden hiomista ja uudelleen kiillottamista, mutta hoidamme myös muut korjaus- ja kunnostustyöt. Betonilattian kunnostus voi tarkoittaa myös halkeamien korjausta, saumojen paikkausta tai oikaisua. Kivilattian kunnostus voidaan tehdä timanttihiontamenetelmillä, kiillotuksilla ja kristallisoinnilla. Valitsemme menetelmän kivilaadun mukaan. Toteutamme kivi- ja betonipinnoille peruspuhdistukset, hiontakäsittelyt, liukkaudenestot ja suojauskäsittelyt.

Kestävä ja hengittävä lattia

Mekaanisesti hiottu ja kiillotettu betonilattia on diffuusioavoin, hengittävä lattia, joten sisäilmaongelmia ei betonilattian kanssa ole odotettavissa. Hengittävä lattia ei eritä ilmaan mitään, joten asuminen on terveellistä, eikä allergioita tai kosteusongelmia tarvitse pelätä.

Betonilattia voidaan jättää mataksi tai kiillottaa täyskiiltäväksi. Halutessasi betonin voi kiillottaa peilipinnaksi asti. Kiiltävyysasteesta huolimatta lattia ei kuitenkaan ole liukas, vaan sekä matalla että peilipinnalla on yhtä turvallista kävellä.

 

Valettu betonilattia kiillotetaan mekaanisesti erilaisilla timanttilaikoilla, minkä jälkeen pinta kovetetaan, jotta lattia ei eritä pölyä huoneilmaan. Lopuksi pinta suojataan suoja-aineilla, jolloin pinnasta tulee kestävä. Betonilattia kovetetaan 10–30-kertaiseksi, joten lopputuloksena on varmasti kestävä, turvallinen ja hygieeninen lattia. Ota yhteyttä, neuvomme mielellämme kaikissa betoni- ja kivilattioita ja niiden kunnostusta koskevissa kysymyksissä. 

JMM-Rakennus Oy tekee betonilattian hionnan tarkasti. Palvelemme asiakkaita Turussa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot