Etusivu

JMM-RAKENNUS OY

Betonilattian hionta & kiillotus mekaanisesti

Betonilattian kiillotus

Lue lisää »

Laatoitukset ja saneeraukset

Lue lisää »

Referenssit

Tutustu »

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

JMM-RAKENNUS OY

JMM-Rakennus Oy on palveluun vahvasti panostava rakennusalan yritys, joka on erikoistunut betonilattioiden mekaaniseen hiontaan ja kiillotukseen.

Yritys on perustettu vuonna 1998 ja muutettu osakeyhtiöksi vuonna 2008. Meillä on siis alalta jo yli 20 vuoden kokemus. Olemme aloittaneet rakennus- ja remonttipuolella ja siirtyneet sittemmin betonilattioiden ja laatoitusten pariin. Teemme kuitenkin edelleen myös saneerauksia, kylpyhuoneremontteja ja muita rakennustöitä. Lue rakennuspalveluistamme lisää täältä »

Työskentelemme laatu edellä ja meillä on tyytyväisä asiakkaita jo kolmannessa polvessa. Panostamme palveluun ja kaikki työt tehdään huolellisesti loppuun asti. Työskentelemme Turussa ja lähikunnissa sekä koko Varsinais-Suomen alueella.

Ota yhteyttä »

Betonilattian hionta ja kiillotus

Suunnitelmissa upea lattia? Hiottu ja kiillotettu betonilattia on tyylikkään sisustajan valinta – lattialla saadaan sisätiloihin persoonallinen ja arvokas ilme, joka sopii vaativimpaankin makuun. Betoni työstetään mekaanisesti ja kiillotetaan haluttuun kiiltoasteeseen matasta peilipintaan asti. Lopputuloksena upea, sekä aikaa, kulutusta että katsetta kestävä lattia.

Pyydä tarjous »